RealFlight G3, en hel ny R/C simulatorupplevelse!

RealFlight

RealFlight Animation


Den mest avancerade R/C simulatorn nånsin. Så mycket verklighetstrogen data att den behöver två hela CD-skivor för att rymmas– men ändå så enkel att använda att du kan nyttja hela dess potential genom att peka och klicka.
Observera att detta inte är någon flygsimulator, det är en modellflygsimulator.

Nu med kostnadsfri helikopteruppdatering!

Läs om systemkrav för att kunna installera G3 i din dator

 

Se fler bilder och video från G3

Över 12000 km2 landskap!
Över 12000 km2 landskap!

Störst landskap av alla R/C simulatorer – skapat av hundratals MB satellitbilder och digitala höjdkurvor. Risken är större att du flyger slut på bränsle än att du hittar ett slut på landskapen.
10 unika, nya flygfält att flyga från!


Dynamiska bakgrunder!

Generation 3 är betydligt verklighetstrognare än andra, traditionella 2-dimensionella simulatorer. Detta är modellflyg så verklighetsnära det kan bli! Träden svajar i bakgrunden; molnen vid horisonten följer vindarna; solglimtarna ökar och minskar i förhållande till solens riktning. Objekt i bakgrunden reflekteras till och med i flygplanet!


Otrolig reliasm med RealPhysics 3D!

RealFlight G3's nya RealPhysics 3D simulatormotor testades noggrant av modellflygare i världsklass. Alla är överens om att modellflygplan i G3 flyger mer verklighetstroget än nånsin tidigare. G3 sätter helt nya standarder för hur ett simulerat modellflygplan ska bete sig för att efterlikna verkligheten.

Flygplan som havererar!
Flygplan som havererar!

Precis som i verkligheten så havererar modellerna vid våldsam överbelastning. Flygplanet fortsätter nedåt tillsammans med de sönderflugna delarna.

Accumodel™ – En enklare och kraftfullare Aircraft Editor!
Accumodel™ – En enklare och kraftfullare Aircraft Editor!

Piloten kan modifiera sin modell i simulatorn. Alla förändringar visas direkt grafiskt. Över 1500 olika vingprofiler medföljer! Till och med propellerljudet varierar beroende på 2- eller 3-bladig propeller liksom på förändringar av diameter och stigning.

Ojämförlig kollisionsdetektion!
Ojämförlig kollisionsdetektion!

Till skillnad från andra simulatorer som endast har ett fåtal kollisionspunkter i modellen så använder Generation 3 ett triangulärt impulsbaserat system som täcker hela modellen med ett nätverk av kollisionspunkter.


Suverän vindhantering!

Istället för endast en vindriktning så har G3 inte mindre än 5 vindriktningar. Dessa blandas mer eller mindre beroende på omgivningarnas utseende och simulerar därmed riktig turbulens. Till och med uppvindar vid hang simuleras!

Träning i toppklass!
Frank Noll, Jr. –4-dubbel deltagare i Tournament of Champions, vinnare av 1999 års Masters World Aerobatic Champion och innehavare av 3:e, 4:e & 5:e platserna övriga år i samma tävling visar dig hur du ska lära dig flyga. Träning i toppklass!

Virtual Flight Instructor (VFI) är utbyggd och förbättrad med ytterligare manövrer för piloter på alla nivåer. Erfarna modellflygare kommer att kunna lära sig high alpha 3D aerobatics av en av världens bästa modellflygare.

FlexiField™ – Modellflygfält som kan anpassas!
FlexiField™ – Modellflygfält som kan anpassas!

Genom enkelt "dra och släpp" kan du skapa ditt eget modellflygfält. Varför inte en kopia av ditt ordinarie fält?


360° “walk-around” förhandsgranskning!

Efter att du valt modell visas planet roterande. Med musens hjälp kan du se planet från alla riktningar. Om du byter färgsättning på modellen så visas det nya utseendet omdelbart i förhandsgranskningen.

InterLink™ Plus sändaratrappen i nytt utförande!
InterLink™ Plus sändaratrappen i nytt utförande!

Med hjälp av Multi-Mode på sändaratrappen kan du koppla in en till InterLink eller en standard radiosändare (med dubbelkommandouttag)! Ett tryck på InterLink Plus sändaratrappen (tillverkad av Futaba) möjliggör snabb, tangentbordslös återställning av modellen om du kraschar.

Split-screen!
Split-screen!

G3's split-screen funktion drar nytta av InterLink Plus' Multi-Mode funktioner. Flera modellflygare på samma PC kan flyga tillsammans eller bedriva regelrätta flyglektioner.

Heads Up NavGuides™!
Heads Up NavGuides™!

NavGuide displayen ger dig möjlighet att se flyginformation direkt på skärmen inkluderande höjd, hastighet, kompassriktning med mer. Välj mellan dussintals värden att visa!

MultiCam™ - Byt kameraposition snabbt och enkelt.
MultiCam™ - Byt kameraposition snabbt och enkelt.

Se flygningen från valfri position. MultiCam möjliggör multipla Picture-in-Picture vyer av samma flygplan från olika vinklar, en alternativ vy av fältet, visning av andra flyplan eller vad du vill! Ändra storlek och flytta vyerna var du vill på skärmen. Och med ett enkelt musklick ändrar du kameravinklarna på vilken som helst av vyerna inklusive huvudvyn.

Avancerad inspelning och playback.
Avancerad inspelning och playback.

Du kan spela in och spela upp dina egna flygningar. Du kan även visa en onscreen sändare som visar vad du har gjort för spakutslag. Och om du har en mikrofon till din dator så kan du spela in ljud samtidigt och RealFlight kommer att synkronisera ditt tal med flygningen under uppspelningen.

Add-On ger möjlighet att bygga ut din G3 med fler flygplan och fler flygfält:
(Nedanstående länkar leder till RealFlights amerikanska sidor)

RealFlight Add-ons Vol 1
VOLUME ONE

RealFlight Add-ons Vol 2
VOLUME TWO

RealFlight Add-ons Vol 3
VOLUME THREE

RealFlight Add-ons Vol 1
VOLUME FOUR

RealFlight Add-ons Vol 2
VOLUME FIVE


För ytterligare information om Generation 3, klicka på någon av nedanstående länkar:

USB InterLink™ Plus Controller - Information om sändaratrappen.
Bildgalleri - Skärmbilder av RealFlight G3.
Aircraft Catalog - Interaktiv sida med de flygplan som finns tillgängliga i RealFlight.
Swap Page - Dela dina egenkonstruerade modeller, färgsättningar, flygfält och inspelningar med andra G3-användare.

Tillbaks