Asfaltsbilar med elmotor
Offroadbilar med elmotor
Asfaltsbilar med metanolmotor
Offroadbilar med metanolmotor
Asfaltsbilar med bensinmotor
Offroadbilar med bensinmotor


Alla Traxxas modellbilar levereras förmonterade samt med utskuren och lackerad (flera olika färgsättningar) kaross. Alla bilar har oljestötdämpare på alla hjul. Nitro Sport kräver  montering av radiostyrning samt utklippning och lackering av kaross. Traxxas bilar kräver endast montering av batterier och mottagarantenn samt limning av däck för att bli körklara.

Samtliga elbilar från Traxxas levereras med en stark 20-varvs motor utom E-Maxx som har dubbla Titan 550-motorer.
Jämför gärna dessa bilars prestanda med billigare bilars prestanda. De flesta billigare bilar har motorer med 27 eller 35 varvs lindning. Traxxas kan dessutom trimmas med ända ner till 8-10 varvs lindning. Till billigare bilar rekommenderas oftast 17-20 varvs motorer för trimning. Traxxas har alltså 20 varvs lindning redan som standard! Så snabba motorer ställer verkligen krav på sin chaufför!
De flesta enklare bilar har ett mekaniskt fartreglage som styrs via linkage av ett servo. Detta linkage blir snart slitet och glappt med resultat att fartreglagets mitt- och ändlägen inte alltid stämmer. Även vissa av Traxxas bilar har mekaniskt reglage men där sitter reglaget direkt ovanpå servot. Inga linkage som slits och blir glappa och därmed inga varierande mittlägen etc. Traxxas fartreglage är alltså så nära underhållsfritt som ett mekaniskt reglage kan bli. Endast Traxxas har detta!
Traxxas E-Maxx har ett elektroniskt fartreglage från Novak (en av världens främsta tillverkare av elektroniska fartreglage) som standard och får därmed anses vara bäst rustat på marknaden vad gäller fartreglage.

Traxxas eldrivna bilar kompletteras med 7,2v laddbart batteri (högre spänning kan användas, kontakta oss för mer information), laddare, däcklim samt batterier till radiosändaren.

Traxxas Bandit

Eldriven offroad 2wd modellbil med mycket bra väghållning. Toppfart över 40 km/h!

Pris 1995:-
Pris helt komplett från 2322:-


Traxxas Rustler

Eldriven offroad 2wd modellbil som tar sig fram i stort sett överallt. Toppfart 35-40 km/h!

OBS! Rustler levereras numer med elektroniskt fartreglage som standard istället för det gamla mekaniska reglaget! Något dyrare men betydligt bättre!

Pris 2295:-
Pris helt komplett från 2595:-


Traxxas Stampede

Eldriven offroad 2wd monstertruck. Hög markfrigång ger extra framkomlighet! Toppfart 35 km/h!

OBS! Stampede levereras framöver med elektroniskt fartreglage som standard istället för det gamla mekaniska reglaget! Något dyrare men betydligt bättre!

Pris 2395:-
Pris helt komplett från 2695:-


Traxxas E-Maxx

Eldriven offroad 4wd monstertruck. Dubbla fläktkylda Titan 550-motorer och dubbla batterier. Elektroniskt fartreglage med back som standard. Växellåda med hög- och lågväxel som manövreras från sändaren ger både hög toppfart och våldsam acceleration. E-Maxx är givetvis helt kullagrad. Dubbla oljefyllda stötdämpare på varje hjul bidrar till den oslagbara väghållningen. E-Maxx har, till skillnad från billigare kopior, helt individuell fjädring för bästa framkomlighet med bibehållen väghållning även på knöliga underlag. Hög markfrigång även mitt under hjulaxlarna tack vare den idividuella fjädringen. Jämför gärna markfrigången med de bilar som har stela hjulaxlar! Några av videofilmerna nedan går i slow-motion och visar då tydligt fördelarna med helt individuell fjädring. Fyrhjulsdrift både bakåt och framåt gör att E-Maxx är den värsta tänkbara av eldrivna monstertruckar! Tänk på att vissa billigare bilar endast är fyrhjulsdrivna framåt. Kan man inte backa med fyrhjulsdrift så kan man oftast inte ta sig loss om man kört fast heller. Toppfart 45-50 km/h! Kan förses med dubbla 8,4 volts ackar för ännu värre prestanda.

E-Maxx video:

Video 5
Video 2 Video 6
Video 3 Video 7
Video 4  

Pris 4995:-
Pris helt komplett från 5656:-


Thunder Tiger ZT-2 och ZK-2 levereras körklara med laddbart batteri, laddare och lackerad kaross med dekaler.
Bilarna är små nog för att Du enkelt ska kunna göra en bana på ett litet utrymme inomhus eller utomhus! Samtidigt är de stora nog för att få bra prestanda både inomhus och utomhus! Tack vare 4 st oljestötdämpare får modellerna mycket bra väghållning! Du kan också välja mellan många olika lackeringar på karossen.


Thunder Tiger ZT-2 Racingtruck

Levereras körklar med installerad rattradio! Tvåhjulsdriven. Microservo till styrningen. Elektroniskt fartreglage med fram och back. 4 oljestötdämpare i aluminium. 7,2V / 1100mAh ack och 230V laddare ingår. Kompletteras med batterier till sändaren. Differential från 1:10 bil för bästa hållbarhet! Till Thunder Tiger ZT finns det massor av option- och trimdelar! Det finns även ombyggnadssats för att bygga om din ZT-2 till ZK-2.
Längd: 218,5 mm Bredd: 179 mm Hjulbas: 146 mm

Pris 1495:-
Pris helt komplett från 1533:-Thunder Tiger ZK-2 Monstertruck

Levereras körklar med installerad rattradio! Tvåhjulsdriven. Microservo till styrningen. Elektroniskt fartreglage med fram och back. 4 oljestötdämpare i aluminium. 7,2V / 1100mAh ack och 230V laddare ingår. Kompletteras med batterier till sändaren. Differential från 1:10 bil för bästa hållbarhet! Till Thunder Tiger ZK-2 finns det massor av option- och trimdelar! Det finns även ombyggnadssats för att bygga om din ZK-2 till ZT-2.
Längd: 218,5 mm Bredd: 179 mm Hjulbas: 146 mm

Pris 1495:-
Pris helt komplett från 1533:-
A-Tech XMB och XMT

A-Tech XMB (buggy) och XMT (truck) är de billigaste fyrhjulsdrivna bilarna i skala 1/18! Levereras körklara med installerad rattradio! Microservo till styrningen. Elektroniskt fartreglage med fram och back. 7,2V ack och 230V laddare ingår. Kan förses med Litiumpolymerbatteri (7,4 v, 1300 mAh) och andra motorer för högsta fart och längsta körtid. Finns med flera olika färgsättningar.
Längd: 205 mm, hjulbas: 150 mm, vikt: 400 gram.
Kompletteras med batterier till sändaren.

Pris 1595:-
Pris helt komplett från 1633:-