Asfaltsbilar med elmotor
Offroadbilar med elmotor
Asfaltsbilar med metanolmotor
Offroadbilar med metanolmotor
Asfaltsbilar med bensinmotor Offroadbilar med bensinmotor


Alla FG modellbilar levereras förmonterade vilket innebär att de endast kräver montering av radiostyrning, limning av däck samt lackering av kaross. Fullt kullagrat chassi med 22cc bensinmotor från Zenoah eller Solo innebär lång drifttid (35-45 minuter per tank), goda prestanda och hög driftsäkerhet. Storleken på bilarna ställer lite extra krav på radiostyrningen. Exempelvis behövs 2-3 riktigt starka servon för att orka hantera bilen, detta gör att laddbara batterier är ett måste till mottagare och servon. En failsafe-enhet till gasservot rekommenderas för hobbyåka och krävs vid racing.
FG modellbilar är beställningsvara. Kom gärna in till oss och diskutera, vi tar gärna hem på beställning.

FG Marder

Bensindrivna modellbilar för den som vill prova på offroadkörning i den stora skalan. Levereras med offroadkaross som sluter tätt intill chassit för att skydda mekaniken mot föroreningar. Längd 680 mm.

Pris från: 7325:-
FG Beetle:

Offroadmodell av VW:s gamla "bubbla", baseras på samma mekanik som FG Marder. Försedd med innerbalja (se bilden uppe till höger) för att skydda mekaniken mot föroreningar. Finns även (eller kan förses) med slicks för asfaltsbana! Längd 680 mm. I serien finns även en Mitsubishi Pajero (längd 760 mm) baserad på samma mekanik som FG Beetle och Marder, pris 9960:-

Pris: 8347:-


FG Leopard:
Pris: 11 705:-