Asfaltsbilar med elmotor
Offroadbilar med elmotor
Asfaltsbilar med metanolmotor
Offroadbilar med metanolmotor
Asfaltsbilar med bensinmotor
Offroadbilar med bensinmotor


GP Models

GP Models tillverkar radiostyrda bilar och båtar i skiktet mellan de enklare modellerna från leksaksbranschen och de mer avancerade modellerna för racing. Enastående bra priser gör GP Models till ett självklart alternativ för den som vill ha bra grejor men inte betala för det värsta.


GP Models

Eldrivna bilar som levereras helt kompletta med en proportionell rattradio installerad. Även 7,2V ack, 230V laddare och 8 st AA batterier till sändaren ingår. Data: Skala: 1:10 Längd: 470 mm Motor: 540-storlek Övrigt: 4 par kristaller medföljer.

Finns som:

 • Porsche 911 GT2 (vit med sponsordekaler)
 • Porsche 911 GT2 (röd)
 • BMW M3 (vit/röd/svart med sponsordekaler)
 • BMW M3 (silver)
 • Mercedes CLK-DTM (svart med sponsordekaler)
 • Mercedes CLK-DTM (silver med sponsordekaler)

Pris 1495:-
Vårt pris: 1295:-!!


Iwaver

Iwaver tillverkar radiostyrda bilar i den populära Z-skalan. Med lägre priser och betydligt bättre radiostyrning än konkurrerande fabrikat i samma skala blir Iwaver det givna valet!Iwaver02

Eldrivna bilar som levereras i stort sett färdiga med en proportionell rattradio installerad för endast 895:-! Det lilla formatet gör att de kan köras även inomhus på måttliga ytor. Iwaver02 har bland annat ett elektroniskt fartreglage med kraftfulla 6V MOSFET transistorer för att tåla även trimmade motorer, servoräddare och micro-servo till styrningen. Den programmerbara radiosändaren har ABS, 10 modellminnen, bromsmixning, bromsjustering, exponentiella utslag och ändlägesjustering på både gas och styrning och dubbla utslagsområden på styrningen.
Endast 8 st R6 batterier till sändaren och 4 st R03 batterier till bilen behövs för att bilarna ska bli kompletta. Körs lämpligen inomhus eller utomhus på väl sopad asfalt. Data: Skala: 1:28 Längd: 155 - 170 mm Motor: 130-storlek Övrigt: 4 olika utväxlingar, olika hårda fjädrar samt diverse reservdelar (bland annat för ombyggnad till mittmotor) medföljer.

Finns som:

 • Porsche 911 GT3
 • Concept GT
 • Ferrari F355
 • Mercedes CLK GTR
 • Mitsubishi Lancer EVO
 • Subaru Impreza

Pris 895:-


Traxxas

Alla Traxxas modellbilar levereras förmonterade samt med utskuren och lackerad (flera olika färgsättningar) kaross. Alla bilar har oljestötdämpare på alla hjul. Traxxas bilar kräver endast montering av batterier och mottagarantenn samt limning av däck för att bli körklara.

Samtliga elbilar från Traxxas levereras med en stark 20-varvs motor. Jämför gärna dessa bilars prestanda med billigare bilars prestanda. De flesta billigare bilar har motorer med 27 eller 35 varvs lindning. Traxxas kan dessutom trimmas med ända ner till 8-10 varvs lindning. Till billigare bilar rekommenderas oftast 17-20 varvs motorer för trimning. Traxxas har alltså 20 varvs lindning redan som standard! Så snabba motorer ställer verkligen krav på sin chaufför!
De flesta enklare bilar har ett mekaniskt fartreglage som styrs via linkage av ett servo. Detta linkage blir snart slitet och glappt med resultat att fartreglagets mitt- och ändlägen inte alltid stämmer. Även Traxxas 4-tec har mekaniskt reglage men med ett påkostat linkage som inte blir glappt lika fort. Traxxas fartreglage är alltså så nära underhållsfritt som ett mekaniskt reglage kan bli.
Traxxas eldrivna bilar kompletteras med 7,2v laddbart batteri (högre spänning kan användas, kontakta oss för mer information), laddare, däcklim samt batterier till radiosändaren.


Traxxas 4-tec

4-tec är en eldriven modellbil för den som vill prova på racing på asfalt eller inomhus (touring) till rimlig kostnad. Levereras med lackerad och utskuren kaross. 20 varvs motor är standard på 4-tec! Toppfart från ca 35-40 km/h.

Pris 1995:-
Pris helt komplett från 2295:-


Thunder Tiger

Thunder Tiger TS-2e, TS-4e och TS-4e PRO.

2 eller 4-hjulsdriven modellbil för asfalt eller inomhuskörning. Justerbara hjulvinklar, oljestötdämpare etc. TS-4e PRO levereras med bland annat chassie och radioplatta i kolfiber, diverse detaljer i kolfiber etc.
TS-serien kan köpas både med och utan radiostyrning.

Priser:
TS-2e: från 1195:-
TS-4e: från 2595:-
TS-4e PRO: från 2795:-

Pris helt komplett från:
TS-2e: från 2275:-
TS-4e: från 2895:-
TS-4e PRO: pris beror på val av tillbehör, kontakta oss för mer info.